Superpolish Sealer 250ml från UltraGlozz

SKU: ULT1000

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Superpolish Sealer 250ml från UltraGlozz

 

Effektiv borttagning av repor och smuts

UltraGlozz® Superpolish är utformad för att ta bort blekt färg, mindre repor, smuts och skit och lämnar en djup och vacker färgton. Produkten förseglar lacken och håller den blank, vilket ger ett långvarigt skydd och ett professionellt utseende.

Mångsidig användning på flera ytor

UltraGlozz® Superpolish är ett mångsidigt polermedel som kan användas på bilar, båtar, motorcyklar, flygplan och husvagnar. Den är också lämplig för lackerat trä, glas, speglar och alla blanka metaller som krom, rostfritt stål, aluminium, mässing, koppar och silver. Produkten bildar en glashård sköld som effektivt skyddar ytan mot tvättrepor och solens skadliga UV-strålar.

Tätning av glasrutor och lampor

UltraGlozz® Superpolish fungerar som en “osynlig vindrutetorkare” på glasrutor, vilket kräver en ren yta för optimal effekt. Applicera produkten enligt anvisningarna för bästa resultat. På lampor ger produkten klarhet och skydd, följ anvisningarna noga för bästa resultat.

Rengöring av aluminiumfälgar

På aluminiumfälgar gör UltraGlozz® Superpolish rengöringen enklare och minskar behovet av fälgrengöring. För optimal effekt, följ bruksanvisningen noggrant. Produkten ser till att fälgarna förblir blanka och skyddade mot smuts och bromsdamm.

Användningsanvisning

För bästa resultat rekommenderas att först använda UltraGlozz® för lackrengöring och sedan för att försegla ytorna. Detta gäller för alla ytor utom nya bilar. Undvik att applicera UltraGlozz® på gummi och matt plast, impregnera istället dessa ytor med UltraGlozz® SuperVinyl före polering.

Om UltraGlozz

UltraGlozz är ett danskt företag som grundades 2002. Deras produkter är utformade för att återställa blekt gelcoat och repade ytor. Alla UltraGlozz-produkter tillverkas i Danmark och levererar hög kvalitet och effektivitet. 

Tips och tricks

  1. Förberedelser är avgörande: Se till att ytan är ren och torr innan du applicerar UltraGlozz® Superpolish för att säkerställa optimal vidhäftning och resultat.
  2. Använd rätt verktyg: Använd en mikrofiberduk för att applicera och polera produkten för att undvika repor.
  3. Undvik gummi och matt plast: Om du av misstag applicerar produkten på dessa ytor, rengör omedelbart för att undvika skador.

Med UltraGlozz® Superpolish kan du se till att dina fordon och andra blanka ytor skyddas och ser bra ut under lång tid.

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt