Utrustning och tillbehör till Ford E-Transit

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Ford E-Transit

Välkommen till vår sida för utrustning till Ford E-Transit, den elektriska versionen av Fords populära skåpbil. Ford E-Transit kombinerar de välkända egenskaperna hos den traditionella Transit med modern elektrisk drivkraft, vilket gör den till en idealisk lösning för företag som vill minska sin miljöpåverkan utan att kompromissa med effektiviteten.

Ford E-Transit är utrustad med ett kraftfullt 68 kWh-batteri som erbjuder en imponerande räckvidd på upp till 317 km (WLTP). För de som behöver ännu längre räckvidd finns det också en version med 89 kWh-batteri som ökar räckvidden till upp till 402 km. Med möjligheter för snabbladdning på bara 30 minuter till 80% med en 115 kW station är E-Transit designad för att hålla din verksamhet igång effektivt.

Vårt sortiment av tillbehör till Ford E-Transit är noggrant utvalt för att förbättra både funktionalitet och komfort. Från anpassade förvaringslösningar i lastutrymmet till avancerad infotainment- och navigationsutrustning hjälper våra produkter till att maximera potentialen i din skåpbil. Säkerhetsfunktioner som automatisk nödbroms, filhållningsassistent och döda vinkeln-varning stöds ytterligare av våra tillbehör, som säkerställer att du och dina medarbetare kör säkert och effektivt på vägen.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER