Utrustning och tillbehör till VW ID.BUZZ

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din VW ID.BUZZ

Välkommen till vår sida för tillbehör och utrustning till Volkswagen ID.Buzz, den moderna elektriska minibussen som kombinerar klassisk charm med avancerad teknologi. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter designade för att förbättra din körupplevelse och anpassa din ID.Buzz efter dina specifika behov.

För att säkerställa optimal prestanda och bekvämlighet erbjuder vi avancerade laddningslösningar som säkerställer snabb och effektiv laddning både hemma och på resande fot. Vårt sortiment av interiörtillbehör inkluderar bekväma sätesöverdrag, hållbara golvmattor och smarta förvaringslösningar som gör din ID.Buzz ännu mer praktisk och bekväm att köra.

Vi erbjuder också en rad teknologiska uppgraderingar och säkerhetsförbättringar som kompletterar bilens befintliga system. Detta inkluderar avancerade kamera- och sensorsystem samt infotainment-uppgraderingar som en 10-tums pekskärm med Android Auto och Apple CarPlay. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta tillbehöret för att göra din Volkswagen ID.Buzz ännu mer stilfull och funktionell.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER