Utrustning och tillbehör till Renault Twingo Electric

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Renault Twingo Electric

Välkommen till vår sida för den kommande Renault Twingo Electric, ett charmigt tillskott till Renaults elbilsportfölj, som bygger på den älskade Twingo-modellens arv. Planerad att lanseras 2025, lovar Twingo Electric att bli en favorit bland stadsbilister som söker en kombination av stil, funktionalitet och ekonomi.

Design och Funktionalitet: Renault Twingo Electric kommer, trots att den håller sig till sin kompakta form, att erbjuda ett överraskande rymligt interiör som bekvämt kan rymma upp till fyra personer. Den planeras att komma med en rad moderna infotainmentsystem och förarassistanssystem som gör den både säker och rolig att köra. Med möjligheter till anpassning i olika färger kommer ägare att kunna skräddarsy sin Twingo för att spegla deras personliga stil.

Förväntad Prestanda: Även om den exakta räckvidden ännu inte är officiellt bekräftad, förväntas Twingo Electric leverera mellan 200 och 250 km på en enda laddning, vilket gör den idealisk för stadskörning och dagliga ärenden. Denna elbil blir inte bara en praktisk lösning för pendlare, utan också ett ekonomiskt val som understryker Renaults engagemang för att erbjuda prisvärda elbilar.

Tillbehör och Anpassning: Hos oss hittar du ett brett urval av tillbehör som kommer att förbättra din upplevelse med Twingo Electric. Från avancerade laddningsalternativ som säkerställer att du snabbt är tillbaka på vägen, till skräddarsydda interiörförbättringar som ökar både komfort och funktionalitet. Gör din Twingo Electric unik med vårt urval av personliga tillägg och tekniska uppgraderingar.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER