Utrustning och tillbehör till Renault Megane E-Tech

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Renault Megane E-Tech

Välkommen till vår dedikerade sida för Renault Megane E-Tech Electric, den sportiga elbilen som fusionerar Renaults passion för köregenskaper med avancerad elektrisk teknologi. Med sin eleganta design och imponerande prestanda är denna modell idealisk för dem som söker en bil som inte kompromissar med spänning, även när den är miljövänlig.

Renault Megane E-Tech Electric erbjuder två batterialternativ som passar olika behov: ett 60 kWh batteri som levererar en räckvidd på upp till 450 km (WLTP) och en toppfart på 160 km/h, samt ett större 82 kWh batteri som ökar räckvidden till upp till 520 km och hastigheten till 200 km/h. Denna modell kommer med två elmotorer och erbjuder valfritt fyrhjulsdrift, vilket gör den till en riktig prestandabil på alla vägar.

Interiören i Megane E-Tech Electric är lika imponerande som dess tekniska specifikationer. Med ett avancerat infotainmentsystem som inkluderar en 9,3-tums pekskärm med Android Auto och Apple CarPlay, samt lyxiga material överallt, är komfort och uppkoppling garanterad. Säkerhetsfunktionerna inkluderar adaptiv farthållare, filhållningsassistent, döda vinkeln-varning och till och med nattsyn, vilket gör varje körning säker och avslappnad.

För de miljömedvetna bilentusiasterna som inte vill kompromissa med prestanda och stil, erbjuder Renault Megane E-Tech Electric en unik kombination av allt som gör körningen rolig och ansvarsfull. Utforska vårt sortiment av tillbehör och anpassningsmöjligheter för att göra din Megane E-Tech Electric ännu mer personlig och funktionell.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER