Utrustning och tillbehör till Renault Kangoo Electric

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Renault Kangoo Electric

Välkommen till vår sida för Renault Kangoo E-Tech Electric, en mångsidig och ekonomisk elbil som är idealisk för både familjer och företag som värdesätter rymlighet och funktionalitet. Denna kompakta MPV är en perfekt lösning för dem som söker en bil med modern teknik och lång räckvidd utan att spräcka budgeten.

Renault Kangoo E-Tech Electric drivs av ett 45 kWh batteri som levererar en imponerande räckvidd: upp till 300 km i personbilsversionen och 262 km i skåpbilversionen, vilket gör den till en idealisk följeslagare för både stadskörning och längre resor. Med en elmotor som ger 122 hk och 265 Nm kombinerar den effektivitet med tillräcklig kraft för dagliga behov. Laddningen är också snabb och bekväm, då batteriet kan laddas från 0% till 80% på endast cirka 30 minuter med en snabbladdare.

Invändigt erbjuder Kangoo E-Tech Electric en rymlig och bekväm interiör, utrustad med ett avancerat infotainmentsystem med en 8-tums pekskärm, Android Auto och Apple CarPlay, vilket säkerställer underhållning och uppkoppling på vägen. Fordonet är också fyllt med användbara förarassistanssystem som automatisk nödbromsning, filhållningsassistent och döda vinkeln-varning, vilket gör det till en säker och pålitlig partner på vägen.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER