Utrustning och tillbehör till Porsche Taycan Electric

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Porsche Taycan Electric

Välkommen till en värld där fart möter framtiden! Porsche Taycan är inte bara en elbil; det är en revolution på hjul, designad för att väcka alla sinnen. Föreställ dig att accelerera från 0 till 100 km/h på under 2,8 sekunder i en bil som kombinerar Porsches häpnadsväckande prestanda med ljudlös, elektrisk effektivitet. Med en topphastighet på upp till 260 km/h förblir Taycan trogen sitt sportbilsarv samtidigt som den driver gränserna för grön teknologi.

Taycan finns i flera modeller som 4S, Turbo och Turbo S, var och en utrustad för att leverera en unik körupplevelse. Välj mellan två batterityper – Performance Plus eller Performance Pro – för att optimera din räckvidd upp till 504 km, beroende på dina behov. Med förmågan att ladda från 5% till 80% på bara 22 minuter är Taycan redo för äventyr nästan lika snabbt som du är.

Invändigt kombinerar Taycan lyxig design med avancerad teknik, från det sofistikerade infotainmentsystemet till förarassistanssystem som adaptiv farthållare och filhållningsassistent. Varje detalj är finslipad för komfort och prestanda, så att varje resa inte bara är en tur, utan en upplevelse. Oavsett om du pendlar dagligen eller är ute på långfärd, sätter Taycan en ny standard för vad en elektrisk sportbil kan vara.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER