Utrustning och tillbehör till Peugot E-Rifter

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Peugot E-Rifter

Välkommen till vår sida för Peugeot e-Rifter, den perfekta elektriska personbilen för familjer och äventyrslystna själar som värdesätter både rymlighet och miljövänlig teknologi. Med sin praktiska design och avancerade funktioner är e-Rifter perfekt för att hantera både vardagens uppgifter och helgens äventyr.

Peugeot e-Rifter utmärker sig med sin imponerande räckvidd på upp till 280 km på en enda laddning, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för längre resor samt effektiv stadskörning. Tack vare möjligheten till snabbladdning från 0% till 80% på cirka 30 minuter, kan du snabbt vara på väg igen utan långa väntetider.

Inredningen i e-Rifter är designad med maximal flexibilitet i åtanke; välj mellan två karosstyper—skåpbil och personbil—och två längder, Standard och Long, som erbjuder plats för respektive upp till 5 och 7 personer. Den större versionen erbjuder ett bagageutrymme på upp till 775 liter, vilket gör den idealisk för den aktiva familjen som behöver plats för både passagerare och utrustning. Bilen är också fylld med användbar teknologi såsom en 8-tums infotainmentskärm som stödjer både Apple CarPlay och Android Auto, samt avancerade förarassistanssystem som hjälper till att säkerställa en säker och bekväm körupplevelse.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER