Utrustning och tillbehör till Peugot E-Expert

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Peugot E-Expert

Välkommen till vår dedikerade sida för Peugeot e-Expert, den 100% elektriska skåpbilen som är designad för att möta kraven från hantverkare, budfirmor och andra företagare som behöver en pålitlig och rymlig arbetsbil. Med sin imponerande räckvidd på upp till 330 km per laddning och smarta förvaringsmöjligheter är e-Expert den idealiska partnern för varje företag.

Peugeot e-Expert kombinerar modern teknologi med praktisk funktionalitet till ett attraktivt pris. Välj mellan två batteriversioner för att passa ditt företags behov: 50 kWh för kortare resor och 75 kWh för längre avstånd. Varje modell är designad för att vara så effektiv som möjligt, och med möjlighet att ladda från 0% till 80% på bara 30 minuter är du snabbt tillbaka på vägen.

Förutom att vara en pålitlig arbetsmaskin är e-Expert också utrustad med avancerad teknik som gör varje arbetsdag enklare. Med funktioner som automatisk nödbroms, filhållningsassistent och en 8-tums infotainmentskärm med Apple CarPlay och Android Auto, erbjuder den både säkerhet och anslutningsmöjligheter. Utforska vårt utbud av tillbehör och utrustning för att göra din e-Expert ännu mer anpassad till dina arbetsbehov.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER