Utrustning och tillbehör till Peugot E-5008

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Peugot E-5008

Välkommen till vårt utbud av tillbehör för Peugeot e-5008, den rymliga elektriska SUV som är perfekt för familjeäventyr. Denna bil erbjuder inte bara en imponerande räckvidd på upp till 500 km på en enda laddning, utan även snabbladdning som gör att du snabbt kommer vidare på vägen. Med plats för sju personer och 780 liter bagageutrymme är den designad för att hantera allt från daglig pendling till helgutflykter.

För att förbättra din körupplevelse erbjuder vi en rad smarta lösningar som högpresterande snabbladdare och lyxiga interiörtillbehör. Från ergonomiska sätesöverdrag till avancerade infotainment-uppgraderingar med den senaste tekniken för Apple CarPlay och Android Auto, säkerställer vi att varje resa blir så bekväm och underhållande som möjligt.

Vi förstår vikten av säkerhet, särskilt på familjeresor. Därför erbjuder vi också extra säkerhetsutrustning som avancerade kameror och sensorer som kompletterar SUV:ens inbyggda system som adaptiv farthållare och automatisk nödbromsning. Gör din e-5008 redo för alla livets äventyr med våra skräddarsydda tillbehör och teknologiska tillägg.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER