Utrustning och tillbehör till E-3008

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din E-3008

Välkommen till vår specialiserade sida för tillbehör och utrustning till Peugeot e-3008, den rymliga och eleganta elektriska SUV:en som är idealisk för både stadskörning och långa resor. Med en imponerande räckvidd på upp till 525 km på en enda laddning och state-of-the-art-teknologi är e-3008 designad för att erbjuda både komfort och funktionalitet för moderna familjer och äventyrslystna själar.

Optimal laddning: För att maximera effektiviteten i din Peugeot e-3008 erbjuder vi ett utbud av avancerade laddningslösningar. Vårt sortiment inkluderar högeffektiva snabbladdare som kan ladda batteriet från 0% till 80% på bara cirka 30 minuter, vilket säkerställer att du snabbt kan komma tillbaka på vägen med minimal väntetid. Våra laddare är både lätta att installera och använda, vilket gör dem idealiska för hemmabruk eller installation på arbetsplatser.

Interiöranpassning och komfort: Gör din e-3008 ännu mer lyxig och bekväm med våra skräddarsydda interiörtillbehör. Från premium sätesöverdrag i fina material till ergonomiskt utformade stödkuddar och lyxiga golvmattor, varje detalj är designad för att förbättra din körupplevelse. Vi erbjuder också praktiska lösningar som avancerade bagageorganisatörer som hjälper till att hålla din bagageutrymme snyggt och organiserat, och optimerar de 520 liter tillgängligt utrymme.

Teknologiska förbättringar: Uppgradera din 10-tums infotainmentskärm med de senaste teknologierna. Vårt sortiment inkluderar avancerade integreringssystem för Apple CarPlay och Android Auto, vilket ger dig enkel åtkomst till dina appar, navigation och medieinnehåll när du är på språng. Dessutom erbjuder vi avancerade säkerhetsuppgraderingar som kompletterar de befintliga systemen, som adaptiv farthållare, nattkörningsassistent och blindpunktsvarnare, för en säker och avslappnad körupplevelse.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER