Utrustning och tillbehör till Peugot E-2008

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Peugot E-2008

Välkommen till vår webbshop för tillbehör och utrustning till Peugeot e-2008, den lilla elektriska SUV som är idealisk för både stadskörning och längre resor. Med sin imponerande räckvidd på upp till 320 km på en enda laddning och avancerade tekniska funktioner, erbjuder e-2008 en perfekt blandning av komfort, stil och effektivitet. Här hittar du allt du behöver för att optimera din e-2008 och anpassa den till din livsstil.

Effektiv Laddning:
För att säkerställa att du alltid är redo att köra, erbjuder vi en rad snabbladdare och effektiva laddstationer som kan ladda ditt batteri från 0% till 80% på ungefär 30 minuter. Vår laddningstillbehör är designad för enkel installation och användarvänlighet, vilket gör det lätt att upprätthålla bilens räckvidd och prestanda.

Interiöranpassning och Komfort:
Gör din e-2008 ännu mer bekväm och stilren med vårt urval av interiörtillbehör. Från skräddarsydda sätesöverdrag i premium material till praktiska bagagelösningar som maximerar utrymmet och organisationen. Vi erbjuder också avancerade golvmattor och dörrbeklädnader som inte bara förbättrar bilens estetik, utan även skyddar den mot slitage.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER