Utrustning och tillbehör till Opel Mokka Electric

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Opel Mokka Electric

Välkommen till vår webbshop för tillbehör och utrustning till Opel Mokka-e, den lilla elektriska SUV:n som är perfekt för både stadskörning och längre resor. Med sin imponerande räckvidd på upp till 424 km på en enda laddning och förmågan att ladda från 0% till 80% på bara 30 minuter med en snabbladdare, är Mokka-e en idealisk följeslagare för moderna förare som söker stil och substans i ett kompakt format.

I vår webbshop erbjuder vi ett brett utbud av produkter designade specifikt för Opel Mokka-e för att maximera både funktionaliteten och estetiken hos din bil. Från avancerade laddningsstationer som säkerställer snabb och effektiv laddning, till skräddarsydda mattor och bagageutrustning som håller din bil i perfekt skick, har vi allt du behöver för att anpassa din Mokka-e efter dina personliga preferenser och livsstil.

Opel Mokka-e utmärker sig med sin stilfulla och moderna design, och vårt sortiment av exteriör- och interiörtillbehör speglar detta. Du kan hitta allt från eleganta sätesöverdrag och skyddande bilöverdrag till högteknologiska tillägg som avancerade förarassistanssystem och integrerade infotainmentsystem med 10-tumsskärmar kompatibla med Apple CarPlay och Android Auto. Gör din Mokka-e ännu mer funktionell och bekväm med våra noggrant utvalda tillbehör, och njut av den positiva uppmärksamhet som denna bil har fått för sina prestanda, teknologi och komfort. Utforska vårt utbud och upptäck hur du kan förbättra din körupplevelse med Opel Mokka-e.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER