Utrustning och tillbehör till Opel Frontera

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Opel Frontera

Välkommen till vår sida för tillbehör och utrustning till den nyuppstådda Opel Frontera, den ikoniska SUV som har återuppstått som en modern, elektrisk version. Med sin återfödelse erbjuder Frontera en perfekt kombination av robusthet, stilfull design, praktisk funktionalitet, lång räckvidd och modern teknologi. Med en räckvidd på upp till 400 km på en enda laddning och möjligheten till snabbladdning från 0% till 80% på bara 30 minuter, är den nya Frontera designad för både äventyrliga helger och effektiv vardagskörning.

I vår webbshop hittar du ett omfattande utbud av produkter som passar perfekt till din Opel Frontera. Från robusta skyddsdelar och tillbehör som förbättrar bilens terrängegenskaper, till stilfulla och funktionella invändiga uppgraderingar. Oavsett om du är intresserad av avancerade förarassistanssystem som adaptiv farthållare och filhållningsassistent, eller om du behöver extra bagageutrymme för långa resor, har vi allt du behöver för att maximera din bilupplevelse.

Opel Frontera är också utrustad med en 10-tums infotainmentskärm med Apple CarPlay och Android Auto, som säkerställer att du alltid är uppkopplad och underhållen under dina resor. Vårt sortiment inkluderar avancerade teknologiska tillägg som kompletterar och förstärker denna teknik, så att du kan få en ännu mer integrerad och användarvänlig upplevelse. Med den nya Opel Frontera och våra specialiserade tillbehör kan du förvandla varje bilresa till en extraordinär upplevelse. Utforska vårt sortiment och hitta de perfekta tillbehören för din elektriska Opel Frontera.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER