Utrustning och tillbehör till Opel Corsa Electric

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Opel Corsa Electric

Opel Corsa-e har en imponerande räckvidd på upp till 359 km på en enda laddning, och tack vare möjligheten att ladda upp till 80% av batteriet på bara cirka 30 minuter med en snabbladdare kan du enkelt hålla dig på vägen utan långa pauser. I vår webbshop hittar du ett brett utbud av laddningslösningar som säkerställer att din Corsa-e alltid är redo för nya äventyr, oavsett var du befinner dig.

För att ytterligare förbättra din körupplevelse erbjuder vi en rad tillbehör anpassade till de tre utrustningsnivåerna: Edition, Elegance och GS Line. Från stilfulla interiöranpassningar till praktiska lösningar för bagageförvaring, våra produkter är designade för att förbättra både estetik och funktionalitet i din bil. Opel Corsa-e är också utrustad med avancerade förarassistanssystem som automatisk nödbromsning, filhållningsassistent och dödavinkelvarning. Vi erbjuder teknologiska uppgraderingar som kan integreras med den befintliga 7-tums infotainmentskärmen utrustad med Apple CarPlay och Android Auto, för en ännu säkrare och mer uppkopplad körupplevelse.

Utforska vårt sortiment av högkvalitativa produkter och hitta allt du behöver för att göra din Opel Corsa-e ännu mer bekväm och praktisk. Med våra noggrant utvalda tillbehör kan du fullt ut njuta av varje resa, oavsett om det är på livliga stadsgator eller öppna landsvägar.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER