Utrustning och tillbehör till Nissan Ariya

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Nissan Ariya

Välkommen till vår webbshop för Nissan Ariya, den stilfulla och kraftfulla elektriska SUV:n från Nissan. Denna flaggskeppselbil är skapad för att konkurrera med stora namn som Tesla Model Y och Volkswagen ID.4, och den imponerar med sin eleganta design, kraftfulla prestanda, långa räckvidd, moderna teknologi och attraktiva pris. Ariya representerar det bästa inom elektrisk innovation och design, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som önskar en framtidssäker SUV.

Nissan Ariya erbjuder en räckvidd som passar alla livsstilar och behov, med två batteristorlekar på 66 kWh respektive 93 kWh. Dessa ger en imponerande räckvidd på upp till 360 km respektive 500 km. Med möjligheten att ladda batteriet från 0% till 80% på bara 30 minuter med en snabbladdare, är Ariya både praktisk och effektiv för dagliga pendlingar såväl som längre resor. I vår webbshop hittar du snabbladdare och andra laddningslösningar som säkerställer att din Ariya alltid är redo för äventyr.

För att ytterligare förbättra din körupplevelse erbjuder Nissan Ariya avancerade funktioner som ProPILOT Assist 2.0 för delvis autonom körning, vilket ökar både säkerhet och komfort under körning. Bilen har också en rymlig kupé med plats för fem personer och 468 liter bagageutrymme, perfekt för familjeutflykter eller weekendresor. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör för Ariya i vår webbshop, från högkvalitativa bilvårdsprodukter till avancerad elektronisk utrustning som den stora 12,3″ infotainmentskärmen med Apple CarPlay och Android Auto. Utforska vårt sortiment och gör din Nissan Ariya ännu mer personlig och funktionell.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER