Utrustning och tillbehör till MG MG5

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din MG MG5

Ta en titt på vårt breda utbud av utrustning och tillbehör på vår hemsida och upptäck allt du behöver för att göra din bil ännu mer stilfull, bekväm och funktionell. Oavsett om du letar efter praktiska förvaringslösningar, eleganta exteriörtillägg eller avancerade teknologiska prylar, har vi allt.

Denna bil imponerar inte bara med sin stilrena och moderna design, utan också med sin imponerande prestanda och funktionalitet. Med en räckvidd på upp till 380 km på en enda laddning och snabbladdning från 10% till 80% på bara 35-50 minuter, är den redo att ta dig på dina nästa äventyr med lätthet och stil.

Välj mellan två varianter – Comfort med 136 hk eller Luxury med 156 hk – och njut av den smidiga och kraftfulla körningen medan du sitter i ett rymligt interiör som erbjuder plats för fem personer och upp till 464 liter bagageutrymme. Med avancerade förarassistanssystem som adaptiv farthållare, filhållningsassistent och automatisk nödbromsning samt en 10,25-tums infotainmentskärm med Apple CarPlay och Android Auto, erbjuder denna bil inte bara en körupplevelse utan en totalupplevelse av komfort och teknologi.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER