Utrustning och tillbehör till Dacia Spring

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Dacia Spring

Välkommen till vår webbshop, där vi specialiserar oss på bilvård samt utrustning och tillbehör för elbilar. Vi är stolta över att presentera Dacia Spring, ett utmärkt val för dem som söker en ekonomisk och effektiv elbil. Dacia Spring är designad för att erbjuda en perfekt balans mellan komfort och praktiska lösningar till ett attraktivt pris. Dess kompakta dimensioner gör den idealisk för stadskörning, där utrymme ofta är en bristvara, samtidigt som den rymliga kupén och bagageutrymmet gör den till ett praktiskt val för både vardagsärenden och helgutflykter.

Dacia Spring har en batterikapacitet på 26,8 kWh, vilket ger en imponerande räckvidd på upp till 305 km vid stadskörning och 200 km under blandade förhållanden, enligt WLTP-standarderna. Laddning är inte heller något problem; bilen kan laddas helt på bara 8 timmar med en vanlig 220 V-anslutning eller nå 80% laddning på endast 30 minuter med hjälp av en 30 kW snabbladdningspunkt. Detta gör den till en idealisk följeslagare för både korta och långa resor.

Förutom sina ekonomiska fördelar är Dacia Spring också fullpackad med användbar utrustning som gör körupplevelsen både säker och bekväm. Bilen är utrustad med ett 7″ infotainmentsystem med pekskärm som stöder både Apple CarPlay och Android Auto, automatisk klimatkontroll, elektriska fönster, centrallås och LED-strålkastare. För din säkerhet har Dacia Spring erhållit tre stjärnor i Euro NCAP:s säkerhetstest och inkluderar funktioner som automatisk nödbroms och filhållningsassistent. Oavsett om du är ute efter din första elbil eller vill uppgradera, erbjuder Dacia Spring en tilltalande uppsättning funktioner till ett överkomligt pris.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER