Utrustning och tillbehör till BMW I8

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din BMW I8

BMW i8 kombinerar enastående prestanda med exceptionell effektivitet, vilket gör den till världens mest sålda plug-in elektriska sportbil. Med förmågan att accelerera från 0 till 100 km/h på bara 4,4 sekunder och en topphastighet på 250 km/h är i8 ett mästerverk av dynamik och innovation. Dess ekonomiska bränsleförbrukning och låga CO2-utsläpp gör den till ett självklart val för den miljömedvetna bilentusiasten.

Hos Proshine Nordic erbjuder vi allt från högpresterande laddningsutrustning som maximerar din elektriska räckvidd, till lyxiga interiör- och exteriörförbättringar som förstärker bilens sportiga estetik. Våra produkter är designade för att komplettera och förbättra din BMW i8, så att den fortsätter att imponera både på vägarna och i garaget.

Oavsett om du äger den eleganta coupén eller den stilfulla roadstern har vi de perfekta tillbehören som passar din modell och dina behov. Besök oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att personalisera och förbättra din BMW i8 och hålla din bil i toppform långt efter att produktionen har upphört.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER