Utrustning och tillbehör till BMW I7

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din BMW I7

Utforska vårt exklusiva utbud av produkter, noggrant utvalda för att komplettera och förbättra din BMW i5. Med sin imponerande räckvidd och kraftfulla prestanda är BMW i5 designad för att leverera en extraordinär körupplevelse, och vi är här för att säkerställa att du får det absolut bästa ut av din elbil.

BMW i5 erbjuder en realistisk räckvidd på upp till 670 km under ideala förhållanden och kombinerar detta med en acceleration från 0 till 100 km/h på bara 6,0 sekunder och en topphastighet på 193 km/h. Detta gör den till en perfekt bil för både daglig pendling och längre äventyr. För att stödja denna prestanda erbjuder vi allt från avancerade laddningsstationer som optimerar din laddtid, till stilfulla och funktionella tillbehör som förbättrar både säkerhet och komfort.

Vårt produktsortiment inkluderar allt som behövs för att maximera din BMW i5:s potential, inklusive högkvalitativa interiöranpassningar, effektiva laddningssystem och estetiskt tilltalande tillbehör. Varje detalj är designad med fokus på att förstärka din körupplevelse och matcha BMW i5:s innovativa anda.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER