Utrustning och tillbehör till BMW I3

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din BMW I3

Dyk ner i vårt exklusiva sortiment av utrustning och tillbehör, speciellt utvalda för att komplettera och förbättra din BMW i3. Även om produktionen av denna innovativa elbil har upphört, lever dess arv vidare, och vi är här för att säkerställa att din BMW i3 fortsätter att leverera prestanda och körglädje långt in i framtiden.

Från avancerade laddningslösningar som vår BMW Wallbox, som erbjuder snabb och effektiv laddning, till skräddarsydda interiördetaljer som förbättrar komforten och funktionaliteten i din bil – allt är designat för att matcha den unika stilen och de avancerade teknologierna i BMW i3. Oavsett om du väljer den sportiga BMW i3s med dess dynamiska köregenskaper eller en klassisk i3, har vi de produkter som hjälper dig att maximera din bilupplevelse.

Låt oss hjälpa dig att fortsätta resan i din BMW i3 med stil och innovation. Utforska vårt omfattande utbud och upptäck hur våra noggrant utvalda tillbehör kan förvandla din körning till en ännu mer njutbar och hållbar upplevelse. Välkommen till Proshine Nordic, där passionen för BMW i3 lever vidare.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER