Utrustning och tillbehör till Aiways U5

Hitta hela vårt utbud av bilvård & utrustning för din Aiways U5

På jakt efter den perfekta utrustningen för din Aiways U5? Du har kommit till rätt ställe! Hos Proshine Nordic är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av tillbehör och utrustning som är skräddarsydda för just Aiways U5 – en bil designad för både stadskörning och långa turer på landsvägen.

Aiways U5 imponerar med sin robusta prestanda, som säkerställer en faktisk räckvidd från 225 till 470 km beroende på väder och körstil. Oavsett om det är på stadens livliga gator eller på öppna landsvägar, klarar U5 både varma och kalla förhållanden med enastående effektivitet. Med en acceleration från 0 till 100 km/h på bara 7,5 sekunder och en topphastighet på 150 km/h, erbjuder U5 både kraft och pålitlighet i sin klass.

Vi förstår vikten av att underhålla och anpassa din U5, och våra produkter sträcker sig från avancerade laddningslösningar till stiliga och funktionella tillbehör som förbättrar din körupplevelse. All vår utrustning är designad för att komplettera U5:s avancerade teknologi och säkerställa att din bil alltid är körklar och ser fantastisk ut.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER