Porsche Modeller

Porsche, känt för sin ikoniska prestanda och lyx, utökar sitt fokus med en serie elektriska bilar som inkluderar avancerad teknik, exceptionell räckvidd och den oöverträffade kördynamik som märket är berömt för. Här är en kort översikt över Porsches elektriska utbud:

**Porsche Taycan:** Taycan markerar Porsches första steg in i den helt elektriska arenan med en sportbil som kombinerar extraordinär prestanda med vardaglig användbarhet. Tillgänglig som både en 4-dörrars sedan och i en Cross Turismo SUV-version, erbjuder Taycan upp till 504 km räckvidd (WLTP) och acceleration från 0 till 100 km/h på bara 2,8 sekunder. Modellerna sträcker sig från Taycan 4S till Taycan Turbo och den högpresterande Taycan Turbo S, alla utrustade med avancerade infotainmentsystem och förarassistanssystem.

**Porsche Macan Electric:** Förväntad med spänning under 2024, kommer den elektriska versionen av Macan SUV att föra Porsches berömda köregenskaper till en bredare, mer familjevänlig plattform. Denna elektriska SUV förväntas leverera en räckvidd på omkring 480 km (WLTP) och en topphastighet över 260 km/h. Med introduktionen av modeller som Macan S, Macan Turbo och Macan Turbo S, lovar Macan Electric att leverera både prestanda och praktisk användbarhet, komplett med toppmodern teknik och säkerhetssystem.

**Porsche Panamera Electric:** Planerad att lanseras 2024, förväntas den elektriska versionen av Panamera tänja på gränserna med en räckvidd på över 500 km (WLTP) och topphastigheter över 300 km/h, vilket kombinerar lyxen och komforten av en stor sedan med den rena kraften och acceleration som Porsche är känt för. Även om detaljer om de specifika modellerna ännu inte har offentliggjorts, är förväntningarna höga på detta elektriska tillskott till Panamera-serien.

SORTERA EFTER:
INDVENDIG UDSTYR
EXTERN UTRUSTNING
MÄRKEN
TESLA
EL-BIL
LAGER