S3XY Enhance The Commander GEN 2 Från Enhance

kr1,244,80

SKU: GRE1165

Förhandsbeställa - Lev. 3-5 arbetsdagar*

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

S3XY Enhance The Commander GEN 2 Från Enhance

Commander V2 är en avancerad gateway för din Tesla Model 3 eller Y, som öppnar upp för en värld av nya funktioner och applikationer. Denna box fungerar perfekt med huvudapplikationen “ENHANCE S3XY Buttons” och sekundära applikationer som ScanMyTesla.

Denna version av Commander är designad för dem som endast behöver gateway-funktionaliteten. Extra knappar ingår inte, men kan köpas separat.

Funktioner

Bekvämlighet

Med Commander V2 kan du lägga till en rad bekvämlighetsfunktioner till din bil. Du kan till exempel ställa in dörrarna att öppna automatiskt när du närmar dig bilen, eller öppna bagageluckan genom att trycka på förarens handtag.

Användarvänlighet

Commander V2 är lätt att använda. Du behöver bara ladda ner “ENHANCE S3XY Buttons” från App Store eller Google Play för att få tillgång till alla funktioner. Du kan också använda sekundära applikationer som ScanMyTesla.

Produktinnehåll

✅ Commander-boxen

❎ ODB-kabel ingår inte

❎ Knappar ingår inte

 

Kompatibilitet

Innan du uppgraderar din bil till en nyare version, bör du kontrollera om våra S3XY-knappar är kompatibla med den. Observera att vi inte visar alla uppdateringar här, så betrakta alla uppdateringar som föregår den senaste på listan som säkra! Om du inte kan se en specifik ny version nedan kan det bero på att den ännu inte har testats. Det kan ta några dagar innan vi lägger till den. För närvarande kan vi inte testa alla funktioner med versioner av FSD-programvaran som släppts i USA. Vissa knappar kanske inte fungerar med FSD, vilket vi kommer att åtgärda i framtida uppdateringar.

 

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt