Kolfiberersättning För Instrumentbräda Och Sidopaneler Till Tesla Model 3 / Y

kr6,351,20

SKU: GRE1153

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Kolfiber Ersättning För Instrumentbräda Och Sidopaneler För Tesla Model 3 / Y

Vårt sortiment av inre biltillbehör kan nu inkludera lyxiga, hållbara kolfiberinlägg, speciellt designade för att förbättra utseendet och känslan av din bilinteriör. Vi har noggrant valt våra leverantörer för att säkerställa att våra kolprodukter är av hög kvalitet och kommer att stå tidens test.

Unika funktioner

Med våra kolfiberinlägg kan du anpassa interiören i din bil för att passa din personliga stil. Oavsett om du föredrar det klassiska utseendet av trä, det moderna utseendet av kol eller det lyxiga utseendet av alcantara, har vi något för dig. Våra kolfiberinlägg är tillverkade av originalmaterial, så du kan vara säker på att de kommer att passa perfekt.

Användningsområden

Våra kolfiberinlägg är designade för att passa perfekt i din bil, oavsett om det är en Model 3 eller Model Y. De är lätta att installera, och de kommer att ge ditt interiör ett elegant och modernt utseende.

Monteringsanvisningar

  1. Använd en spatel (ingår ej) för att ta bort sidorna av instrumentbrädan.
  2. Placera det nya kolfiberinlägget på plats.
  3. Fäst kolfiberinlägget säkert.
  4. Kontakta vår kundtjänst för hjälp med montering, om du är osäker, kontakta oss också före köp så kan vi hjälpa dig.

FAQ

  • Är denna produkt kompatibel med min bil? Ja, våra kolfiberinlägg är designade för att passa perfekt till Model 3 och Model Y tillverkade i Kina.
  • Hur kan jag kontrollera var min bil är tillverkad? Du kan kontrollera detta genom att titta på serienumret på din bil: Om det börjar med LRW, är din bil tillverkad i Kina. Börjar det med XP7 = Tyskland Och 5JY = USA

Tekniska specifikationer

Våra kolfiberinlägg är tillverkade av originalmaterial för att säkerställa en perfekt passform. De är designade för att vara lätta att installera, och de kommer att ge ditt interiör ett modernt och lyxigt utseende.

 

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt