Om ProShineNordic

Untitled 5

Grundad av passionerade bilentusiaster inom bilvårdsindustrin, skapades ProShineNordic med ett mål: att bli Danmarks bästa leverantör av kvalitetsprodukter för bilrengöring. Vårt engagemang säkerställer att du alltid har tillgång till de bästa produkterna i branschen – från effektiv universell rengöring, fälgrengöring till specialdesignade bilvårdspenslar och borstar. Hos ProShineNordic förstår vi bilentusiasters behov. Oavsett om det är bilvård eller tillbehör för att personifiera din bil, har vi det. Vi har ett omfattande utbud av tillbehör för elbilar som matchar toppmärken som Tesla, Volkswagen och Audi. Men vår expertis sträcker sig också till alla biltyper – från gamla till moderna.

Vårt sortiment inkluderar varumärken som Sonax, Jowua och MaxShine, samt vår egen premiumlinje, PSN. Saknar du något? Vi är redo att hjälpa till och hitta rätt produkt för dig. Vi tar stolthet i att erbjuda den bästa möjliga kundtjänsten. Upplev vår snabba leverans på lagervaror, låga priser och billig frakt. Frågor? Vårt erfarna team är redo vid telefonen, livechatt eller på info@proshinenordic.dk. Vårt engagemang för kvalitet återspeglas också i våra topprecensioner på Trustpilot och Google.

Hos ProShineNordic är du mer än bara en kund. Vi ser oss som din partner i bilvård och värdesätter en stark relation baserad på kvalitet, tillförlitlighet och expertis.

Med vänliga hälsningar,
Asbjørn från ProShineNordic