Krom Täckning För Tesla Model 3

kr1,629,60

SKU: GRE1123

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Krom Täckning För Tesla Model 3

Detta gör-det-själv-kit (DIY) är designat för att täcka kromdetaljer på Tesla Model 3 och ge din bil ett unikt och sportigt utseende. Vårt förskurna kit är utvecklat med 3M 2080 satinsvart klister och är designat för att täcka speglar, dörrhandtag, fönsterinfattningar, logotyper fram och bak samt sidokameror.

Unika Funktioner

3M 2080-serien av bilinpackningar är kända för sin hållbarhet och hög kvalitet. Dessa lösningsfärgade, 90 mikron tjocka filmer är tillverkade med två färglager, vilket säkerställer dimensionsstabilitet och hållbarhet. Denna beläggning kan till och med appliceras av oerfarna personer tack vare dess omplacerbara egenskaper.

Användningsområden

Med en hårtork eller värmepistol (håll minst 15 cm avstånd) kan du enkelt montera denna beläggning på din Tesla Model 3. Det kommer att ta cirka 4 timmar att täcka all krom. Detta klister har en tryckaktiverad lim, vilket innebär att det är nödvändigt att värma upp det och trycka hela området med en spatel.

Fördelar

Om du en dag bestämmer dig för att ta bort beläggningen, kan limet lätt tas bort med en värmekälla och lämnar inga rester. Detta set levereras med två exemplar av varje element för att säkerställa att du har allt du behöver, även om du gör misstag under installationen.

 

Steg-för-Steg Monteringsinstruktioner

  1. Förbered det område du vill täcka genom att se till att det är rent och torrt.
  2. Värm upp klistermedlet med en hårtork eller värmepistol, och håll minst 15 cm avstånd.
  3. Tryck hela området med en spatel för att säkerställa att klistermedlet sitter fast.
  4. Upprepa processen för alla områden du vill täcka.

 

FAQ

  • Är denna beläggning kompatibel med alla Tesla Model 3? Ja, denna beläggning är designad för att passa alla Tesla Model 3.
  • Vad händer om jag gör ett misstag under installationen? Vi levererar två exemplar av varje element i setet, så du har extra om du gör ett misstag.

 

Tekniska Specifikationer

Detta DIY-kit är utvecklat med 3M 2080 satinsvart klister och är designat för att täcka speglar, dörrhandtag, fönsterinfattningar, logotyper fram och bak samt sidokameror. Denna beläggning kan appliceras av oerfarna personer tack vare dess omplacerbara egenskaper. Den är 90 mikron tjock och tillverkad med två färglager för att säkerställa dimensionsstabilitet och hållbarhet.

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt