Hjulkåpa Verktyg för Tesla S / 3 / X / Y

kr37,60

SKU: GRE1101

Förhandsbeställa - Lev. 3-5 arbetsdagar*

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Hjulnavsverktyg för Tesla S / 3 / X / Y

Vårt Hjulnavs Demonteringsverktyg är designat för användning med Uberturbine, Induktion, Arachnid Plaid, Cyberstream och Turbine 22 hjulnav. Det är det perfekta verktyget för att hjälpa dig att demontera ditt hjulnav snabbt och enkelt. Verktyget är litet och kompakt, vilket gör det lätt att förvara i handskfacket eller mittkonsolen för användning vid demontering av hjulet på vintern eller i händelse av en punktering.

 

Unika Funktioner och Användningsområden

Unika Funktioner

Verktyget är tillverkat av metall, vilket gör det robust och hållbart. Dess kompakta storlek gör det lätt att förvara och transportera, medan dess design gör det lätt att använda.

Användningsområden

Använd detta verktyg för att enkelt demontera ditt hjulnav, oavsett om du behöver byta däck för säsongen eller i händelse av en punktering. Det är tillräckligt litet för att förvaras i ditt handskfack eller mittkonsol, så att du alltid har det till hands när du behöver det.

 

Monteringsanvisningar

  1. Hitta hålet som finns på ditt hjulnav.
  2. Infoga Hjulnavs Demonteringsverktyget i hålet.
  3. Använd verktyget för att lossa och ta bort hjulnavet.

 

Tekniska Specifikationer

Verktygets dimensioner och vikt gör det lätt att förvara och transportera. Det är tillverkat av metall, vilket gör det robust och hållbart.

 

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt