5-tums LCD Head-Up Display för Tesla Model 3 & Model Y

kr2,320,00

SKU: GRE1095

Förhandsbeställa - Lev. 3-5 arbetsdagar*

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

5-tums LCD Head-Up Display för Tesla Model 3 & Model Y

Förbättra din körupplevelse med vår 5-tums LCD head-up display för Tesla Model 3 och Model Y. Denna skärm är designad för att passa perfekt i din bil och ger en tydlig och exakt visning av viktig information direkt bakom ratten. Med en elegant design baserad på originalet passar den perfekt in i din bils utseende.

 

Unika funktioner och fördelar

Snabb och enkel att installera

Vår LCD head-up display är designad för att ersätta plastdelen som täcker baksidan av ratten och ansluts direkt till kontakten i dörrposten på förarsidan för ström och kontakten i dörrposten på passagerarsidan för körinformation. Installationen är snabb och enkel och kräver inga ändringar av din bil.

RHD- och LHD-kompatibilitet

Oavsett om du har en Tesla Model 3 eller Model Y med högerstyrning (RHD) eller vänsterstyrning (LHD), är vår LCD head-up display kompatibel med båda konfigurationerna. Så du kan dra nytta av detta tillbehör, oavsett vilken modell din bil är.

Automatisk natt- och dagläge

För att säkerställa optimal synlighet under alla förhållanden justerar head-up-displayen automatiskt ljusstyrkan mellan natt- och dagläge. Så du behöver inte oroa dig för att ändra inställningarna för att passa ljusförhållandena utanför.

Enkel uppdatering via Type-C-port

LCD-heads-up-displayen har en integrerad Type-C-port, vilket gör det enkelt att uppgradera mjukvaran via USB. Det innebär att du kan dra nytta av de senaste funktionerna och förbättringarna utan att behöva byta ut hela enheten.

 

Installationsguide

  1. Ta bort den gamla plastdelen bakom ratten.
  2. Anslut den nya skärmen till kontakten i dörrposten på förarsidan för ström.
  3. Anslut skärmen till kontakten i dörrposten på passagerarsidan för körinformation.
  4. Installera den nya skärmen på plats bakom ratten.

 

FAQ

  • Hur uppdaterar jag mjukvaran på skärmen? – Du kan uppdatera mjukvaran enkelt via den integrerade Type-C-porten med en USB.
  • Är skärmen kompatibel med både RHD och LHD bilar? – Ja, vår LCD head-up display är kompatibel med både RHD och LHD konfigurationer.

 

Tekniska Specifikationer

Skärmstorlek: 5-tum
Kompatibilitet: Tesla Model 3 och Model Y
Installation: Snabb och enkel
Uppdatering: Type-C-port

 

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt