Laddställ i galvaniserat stål för DEFA Power 1 från byJEMA

kr3,735,20

SKU: BYJ1001

Förhandsbeställa - Lev. 3-5 arbetsdagar*

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Laddställ i galvaniserat stål för DEFA Power 1 från byJEMA

Vi presenterar laddningsstället i galvaniserat stål för 1 DEFA power laddningsbox – den idealiska kombinationen av hållbarhet och snygg design. Tillverkad för att klara det föränderliga skandinaviska klimatet och för att komplettera nordisk arkitekturs estetiska och funktionella krav.

Material: Galvaniserat stål för ultimat skydd

Galvaniserat stål, känt för sin exceptionella korrosionsbeständighet, är behandlat med ett lager av zink för att förhindra rost och erosion. Denna process säkerställer att laddningsstället klarar extrema väderförhållanden, inklusive låga temperaturer, vatten, snö och is, år efter år.

Designad för att komplettera det nordiska livet

Med sin industriella och enkla design passar laddstativet i galvaniserat stål naturligt in i både traditionella och moderna utomhusområden. Dess skulpturala estetik förvandlar den från en rent funktionell enhet till ett dekorativt element som ger stil och karaktär till alla utomhusutrymmen.

Flexibel och kompatibel

  • Höjd: 135 cm
  • Bredd: 20 cm
  • Bredd "tak": 40 cm

Om galvaniserat stål

Galvaniserat stål skyddas mot korrosion genom en process som täcker stålet med ett lager av zink. Denna skyddande barriär förlänger livslängden och bevarandet av stålet, vilket gör det till ett idealiskt material för långvarig utomhusbruk.

Om byJEMA

Det danska familjeföretaget byJEMA har specialiserat sig på produktion av exklusiva stålprodukter för utomhusbruk sedan 2019. I nära samarbete med Avant Denmark fortsätter byJEMA att förnya och utveckla högkvalitativa lösningar för det moderna hemmet och det offentliga rummet.

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt