Tält Palmdale 400 från Easy Camp

kr3,797,60

SKU: EAS1005

Förhandsbeställa - Lev. 3-5 arbetsdagar*

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Tält Palmdale 400 från Easy Camp

Optimal familjecamping: Palmdale 400

Easy Camp Palmdale 400 är det perfekta tältet för större familjer eller en grupp vänner som letar efter komfort och funktionalitet på campingresan. Detta rymliga tunneltält med plats för fyra personer uppdelat i två sovhytter erbjuder den perfekta blandningen av avskildhet och gemensamt utrymme. Med sin intelligenta konstruktion och användarvänliga funktioner säkerställer Palmdale 400 en bekymmersfri och njutbar campingupplevelse.

Snabb installation och stark konstruktion

Färgkodade glasfiberstavar och kanaler gör det snabbt och enkelt att installera Palmdale 400. Detta säkerställer att du kan spendera mer tid på att njuta av din resa och mindre tid med att kämpa med tältuppsättningen. De robusta EnduraFlex glasfiberstavarna ger en stark och pålitlig struktur som står emot väder och vind.

Komfort och beboelighet

Palmdale 400 är designad med fokus på boende. Den fasta basen eliminerar drag, medan de stora fönstren med gardiner i vardagsrummet säkerställer gott om naturligt ljus. Ett djupt tak ovanför ytterdörren, utrustat med myggnät och fönster, erbjuder ytterligare skydd för åtkomst, matlagning eller säker förvaring av cyklar.

Väderbeständighet och säkerhet

Med ett vattenpelartryck på 3000 mm säkerställer WeatherGuard-materialet att Palmdale 400 är helt vattentät, medan tejpade sömmar ytterligare förhindrar vatteninträngning. Tältets brandhämmande egenskaper och mörkläggningsfunktionen, som minskar ljusinträngningen i sovhytterna, säkerställer en lugn och säker sömn.

Specifikationer bevarade

  • Tälttyp: Tunneltält
  • Toppsegel: WeatherGuard 3000, 185T polyester PU-belagd. Brandskyddsmedel
  • Vattenpelartryck: 3000 mm
  • Antal personer: 4
  • Stavar: EnduraFlex, glasfiber 12,7 mm
  • Botten: Polyeten
  • Färg: Grå och blå
  • Materialsammansättning: Oversegel: 100% polyester, Innertält: 100% polyester, Mesh: 100% polyester
  • Installationstid: 15 min
  • Storlek (förpackad): Dia. 71 x 29 cm
  • Vikt: 14 kg

Praktiska funktioner och underhåll

Palmdale 400 innehåller ett antal praktiska funktioner som kabelgenomföring för elektrisk anslutning, stång för enkel packning och förvaringsfickor för organisation. Kom ihåg att UV-strålar kan förkorta tältets livslängd, så undvik långvarig exponering för direkt solljus.

FAQ-sektionen

Hur många sovhytter finns det i tältet? Palmdale 400 har två sovhytter, perfekt för familjer eller grupper som vill ha avskildhet.

Är tältet lätt att sätta upp? Ja, med färgkodade stolpar och kanaler kan tältet sättas upp på cirka 15 minuter.

Hur hanteras ventilationen i tältet? Tältet är utrustat med nätpaneler på vardera sidan av främre ingången och justerbar ventilation baktill för optimal luftcirkulation.

Användarupplevelser och tips

Användare av Palmdale 400 berömmer dess rymlighet, enkla installation och de många praktiska detaljerna som gör campinglivet enklare och bekvämare. Ett tips från en erfaren campare är att utnyttja det stora bostadsutrymmet för gemensamma aktiviteter under regniga dagar, vilket gör Palmdale 400 till en riktig oas i naturen.

Med Easy Camp Palmdale 400 får du ett familjevänligt tält som kombinerar funktionalitet, komfort och hållbarhet, vilket gör det till ett idealiskt val för familjer eller vänner som vill skapa oförglömliga minnen i naturen.

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt