Biltelt Wimberly Camp Fra Easy Camp

kr3,699,20

SKU: EAS1002

Förhandsbeställa - Lev. 3-5 arbetsdagar*

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Biltält Wimberly Camp Från Easy Camp

Upplev camping med Easy Camp Wimberly

Easy Camp Wimberly biltältet är den ultimata lösningen för campare som letar efter en rymlig och bekväm förlängning av sin husbil eller MPV. Med sin innovativa tunneldesign och de vinklade glasfiberstängerna kombinerar Wimberly biltält optimal stabilitet med ett lyxigt boende.

Flexibilitet och utrymme

Wimberly-tältet erbjuder ståhöjd, vilket gör det möjligt för en vuxen att stå upprätt i vardagsrummet. De fem fönstren med gardiner släpper in naturligt ljus och ger avskildhet, samtidigt som de stora ventilationsöppningarna säkerställer ett bra inomhusklimat. Med både en dubbeldörr bak och en ytterdörr är tillgängligheten och funktionaliteten i topp.

Hållbarhet och skydd

Med hjälp av WeatherGuard 3000 mm-material är Wimberly designad för att motstå regn och ruskigt väder samtidigt som dess andningsförmåga bibehålls. De tejpade sömmarna och det brandskyddande materialet ökar tältets säkerhet och hållbarhet, medan EnduraFlex glasfiberstänger erbjuder en pålitlig struktur.

Specifikationer bevarade

  • Tälttyp: Fristående markis
  • Toppsegel: WeatherGuard 3000, 185T polyester PU-belagd. Brandskyddsmedel
  • Vattenpelartryck: 3000 mm
  • Stavar: EnduraFlex, glasfiber 12,7 mm / 9,5 mm
  • Botten: Dubbelbelagd vattentät polyeten
  • Färg: Grå
  • Materialsammansättning: Oversegel: 100% polyester, Innertält: 100% polyester, Mesh: 100% polyester
  • Storlek (förpackad): 75 x 25 cm
  • Vikt: 11,7 kg

Enkel installation och underhåll

Monteringen av Wimberly biltält är enkel och intuitiv med det praktiska clip-on-systemet som möjliggör snabb montering. Den avtagbara basen med höga kanter säkerställer renhet och skydd mot väder och vind. När det gäller underhåll är det viktigt att skydda tältet från långvarig UV-exponering för att förlänga dess livslängd.

FAQ-sektionen

Kan Wimberly biltält monteras på alla typer av husbilar eller MPV? Tältet är designat för att vara flexibelt och enkelt att montera på de flesta husbilar och MPV.

Är tältet vattentätt? Ja, med ett vattenpelartryck på 3000 mm och tejpade sömmar är Wimberly helt vattentät.

Kan ytterligare utrustning köpas? Ja, det är möjligt att lägga till ett valfritt tvåpersoners innertält för extra sovplatser.

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt