Biltält Crowford Från EasyCamp

kr1,867,20

SKU: EAS1000

Förhandsbeställa - Lev. 3-5 arbetsdagar*

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Biltält Crowford Från EasyCamp

Fördelarna med Easy Camp Crowford biltält

Easy Camp Crowford-biltältet är en smart lösning för husvagnar, multivans och liknande som vill utöka sitt utrymme och sin komfort på resande fot. Med sin unika bakluckekonstruktion är den designad speciellt för VW T5/T6/T6.1 och MB W447-modeller, vilket gör den till det perfekta valet för ägare av dessa fordon. Tältet kombinerar funktionalitet med hållbarhet och säkerställer en problemfri campingupplevelse.

Mångsidighet och komfort

Dubbla stångsnedgångar säkerställer stabil montering på fordonets baklucka, medan den fixerbara dörren erbjuder flexibilitet; rulla upp för enkel åtkomst eller använd som markis för extra skydd mot väder och vind. Tältets WeatherGuard 3000mm-material garanterar vattentäthet och de tejpade sömmarna förhindrar vatten från att tränga in, vilket gör Crowford-biltältet till ett säkert val i alla väderförhållanden.

Specifikationer bevarade

  • Tälttyp: Markis
  • Toppsegel: WeatherGuard 3000, 185T polyester PU-belagd. Brandskyddsmedel
  • Vattenpelartryck: 3000 mm
  • Monteringshöjd: 175 – 205 cm
  • Stavar: Stål, 16 mm
  • Botten: Dubbelbelagd vattentät polyeten
  • Färg: Grå
  • Materialsammansättning: Toppsegel: 100% polyester Mesh: 100% polyester
  • Storlek (förpackad): 71 x 14 cm
  • Vikt: 3,9 kg

Installation och underhåll

Installationen av Crowford-biltältet är enkel och okomplicerad. Stålstängerna till den främre markisen samt tillhörande krokar och tygklaffar gör monteringen enkel och skonsam mot din bil. Kom dock ihåg att långvarig exponering för UV-strålar kan skada tältet och det är inte avsett för permanent användning. En årlig campingtur vid kusten eller nära vatten kan kräva extra uppmärksamhet på underhållet.

FAQ-sektionen

Kan detta tält användas med andra bilmodeller? Crowford är designad för VW T5/T6/T6.1 och MB W447-modeller, men den kan även passa liknande fordon med liknande bakluckekonstruktion.

Är det lätt att sätta ihop tältet? Ja, med medföljande stålstänger och enkla monteringsanvisningar kan du snabbt och enkelt sätta upp tältet.

Hur underhåller jag mitt tält bäst? Undvik långvarig exponering för direkt solljus och håll alltid tältet torrt och rent för att förlänga dess livslängd.

Användarupplevelser och tips

Användare av biltältet Easy Camp Crowford berömmer särskilt dess mångsidighet och enkla montering. Många nämner den förbättrade campingupplevelsen den ger, med mer utrymme och skydd mot väder och vind. Ett tips från en erfaren användare är att säkra tältet ytterligare med extra bomnedgångar vid hård vind, samt att öva uppsättningen hemma innan du åker iväg för att göra processen snabbare och mer problemfri på campingen.

Med biltältet Easy Camp Crowford får du inte bara ett tillägg till din campingresa, utan ett helt nytt sätt att uppleva naturen, utan att kompromissa med komfort eller säkerhet.

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt