ESS Detailing Pensel Combo – Ultra Soft från MaxShine

kr248,00

SKU: MAX1005

Finns i lager - Lev. 1-3 arbetsdagar

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Maxshine Ever So Soft borstar: skonsam och effektiv rengöring av ömtåliga ytor

Upplev den ultimata kombinationen av skonsamhet och effektivitet med Maxshine Ever So Soft borstar, designade speciellt för att ta hand om och skydda dina mest eleganta ytor.

Designad för ömtåliga ytor Maxshine Ever So Soft-borstar är noggrant utvecklade för att ta bort damm och smuts från ömtåliga och eleganta ytor utan risk för repor. Deras unika design gör dem idealiska för användning på ytor där vanliga borstar kan vara för hårda.

Mångsidig användning Dessa ESS-borstar är perfekta för detaljerad rengöring runt märken, instrumentbrädor och trim. Deras mångsidighet gör dem till ett oumbärligt verktyg i din bilvård, där de enkelt kan navigera i trånga utrymmen och knäppa hörn.

Skonsam och säker rengöring De Ever So Soft-borstarna är designade för att vara skonsamma mot ömtåliga ytor. De är gjorda av material som inte repar eller skadar ömtåliga ytor, vilket garanterar säker rengöring varje gång.

Kemikaliebeständig kvalitet Utöver sin mjukhet är ESS-borstar också resistenta mot frätande kemikalier. Detta gör dem till en hållbar och pålitlig lösning, även när de används med olika rengöringsmedel.

En överlägsen lösning i branschen Jämfört med konkurrerande produkter erbjuder ESS-borsten en värdefull kombination av säkerhet, komfort och hållbarhet. Deras höga kvalitet och speciella design gör dem till ett föredraget val bland proffs och bilvårdsentusiaster.

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt