Detailing Bucket Transparent 20L – svart från MaxShine

kr348,00

SKU: MAX1018

Finns i lager - Lev. 1-3 arbetsdagar

trustpilot-stjerner Endast 5-stjärnigt på Trustpilot

Klarna

Produktbeskrivning

Experter och proffs rekommenderar att man använder ett tvåskopsystem för att undvika hologram och repor under biltvätt. Detta system innebär användning av två separata hinkar: en med tvålvatten och en med rent vatten.

Steg-för-steg rengöringsprocess

  1. Skölj först tvättlappen: Börja med att skölja din tvättlapp i hinken med rent vatten. Detta steg tar bort smuts och rester från handsken, vilket minskar risken för att repa bilens lack.
  2. Sedan i tvålvattnet: Efter sköljning, doppa handsken i tvålvattnet. Denna metod säkerställer att du alltid har en ren tvätthandske för att tvätta din bil.

Fördelar med rengöring Genom att använda den här metoden håller tvättvattnet rent, vilket avsevärt minskar mängden smuts som kan överföras tillbaka till bilens lack.

Maxshine Clear Buckets – Perfekt sikt Våra klara hinkar gör det enkelt att övervaka vattnets renhet:

  • Se när vattnet behöver bytas: Du kan enkelt se när det är dags att byta vatten, vilket optimerar din tvättprocess.
  • Tydlig vy i tvätthinken: Gör att du kan se exakt vad du tar bort från din bil, vilket ökar effektiviteten i din rengöring.
  • Idealisk för två-hinkar-metoden: Dessa skopor är designade för att fungera perfekt med två-hinkar-metoden, vilket säkerställer en effektiv och säker biltvätt.

Kompatibilitet och tillbehör Maxshine Clear Buckets är kompatibla med alla Maxshine-produkter, inklusive Grit Guard, Bucket Dolly och Gamma Lock. Detta säkerställer en komplett och mångsidig rengöringslösning.

Lägg till nöje och effektivitet till bilvård Dessa skopor gör inte bara din biltvätt effektivare, utan de lägger också till en rolig och engagerande dimension till din bilvårdsrutin

Förslag på andra produkter

Andra kunder har också köpt